Szemöldök styling

 A szépen ívelt, rendezett, megfelelő színű és formájú szemöldök meghatározó része az arc karakterének. A professzionálisan kezelt szemöldök harmonizál arcformánkkal és hajunk színével, egyfajta keretet ad az arcunknak, s még minimális sminkkel is igényes megjelenést biztosít a mindennapokban.

Szemöldökünk szedését, festését érdemes tapasztalt szakemberre bízni, aki arcformánknak és stílusunknak megfelelően alakítja ki azt. A tökéletes szemöldök első számú titka a szakemberek által használt magas minőségű szemöldökcsipesz. A második titok a szemöldök heti szintű karbantartásban rejlik, ezért amennyiben nincs időnk hetente felkeresni a kozmetikusunkat, hanem szeretnénk inkább napi szinten saját magunk a felesleges szálakat eltávolítani úgy érdemes egy jó minőségű csipesz vásárlásába befektetni (Tipp: kb. 1500 Ft-ért már Solingen csipeszt vásárolhatunk).

Ha a természet adta szemöldökünk hiányos, vagy formáját karakteresebbé szeretnénk tenni, úgy szemöldökformázó porral, vagy szemöldök ceruzával pótolhatjuk a hiányzó szálakat.

Amennyiben hosszabb, sűrű, rakoncátlan szemöldökkel áldott meg a sors, akkor nem árt, ha van szemöldökfésűnk vagy szemöldök kefénk, illetve érdemes egy tubus szemöldök fixáló folyadékot beszerezni (Tipp: Studios MakeUp – Eyebrow styler), amely egész napra biztosítja a szemöldök ápolt, rendezett megjelenését.

A szemöldök divat  -akárcsak a smink- és hajtrendek- mindig változik, sőt az elmúlt évtizedekben több meghatározó korszaka is volt.

Trendek és divatirányzatok ide vagy oda, abban biztosak lehetünk, hogy a szemöldökünk akkor igazán szép, ha nem kifejezetten feltűnő, természetes hatású, arcunk formájával és hajunk színével tökéletes harmóniában áll.

Ennek a cikknek a tartalma, szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való – akár részleteiben vagy egészében való publikálása – csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Related posts

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás